Lekker uit eten met Kerst 2019

 


Rond de feestdagen is het natuurlijk heerlijk om eens lekker uit eten te gaan met je gezin, familie, personeel, vrienden of team. De december maand geeft veel gezelligheid, lekker rond de kachel eten en drinken of kado's uitpakken.

 

 

Brunchen op 2e Kerstdag

 

2e Kerstdag goed beginnen met een uitgebreide kerstbrunch. Van 10.30 - 13.30 uur serveren wij een heerlijke 4 gangen kerstbrunch bestaande uit verschillende warme en koude gerechten. Bekijk hier de kerstbrunch
 

 

 

Uit eten met je kinderen op 2e Kerstdag

Lekker genieten van het Kerstdiner. Vanaf 15.00 uur worden de kerstdiners geserveerd waarbij je kunt kiezen uit een 3 of 4 gangen keuze diner of een proeverij menu voor de hele tafel en voor de kinderen hebben we natuurlijk ook voldoende keuze.
Even bijpraten met je familie, terwijl de kinderen zich prima vermaken in de overdekte speeltuin. Bekijk hier de kerstmenukaart

 

 

Kerstborrel

Voor een Kerstborrel met je personeel, collega's, familie of vrienden kun je uitstekend terecht bij familie restaurant Troubadour. Ook je kinderen kunnen dan mee. Lekker samen een borrel drinken met hapjes en/of een etentje. Wil je ook activiteiten dat kan ook. Wij hebben activiteiten binnen zoals: bowlingbanen, kruisboogschieten en lasershot. Maar ook andere activiteiten zijn mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!