U kunt met uw gezin/huishouden nog steeds gebruik maken van de QR-code speurtocht. Omdat je tijdens een aantal opdrachten moet kunnen lezen, tellen of rekenen is de speurtocht het meest geschikt voor kinderen van 6 tot +/-11 jaar. Uiteraard kunnen kinderen van 4-5 jaar gezellig meelopen en ook zeker meedoen met enkele opdrachten en het zoeken van de QR-codes.

QR-code speurtocht: doe met het hele gezin een gave QR-code speurtocht over ons park. U kunt deze speurtocht reserveren tijdens de openingstijden van de receptie.

Maandag t/m zaterdag van 08.30-17.00 uur (dinsdag gesloten) en zondag van 10.30-17.00 uur.

€ 19,50 per gezin (maximaal 6 personen).

Tijdens de speurtocht ga je op pad met een tablet waarop een kaart met de route staat. Daarnaast krijg je een knapzak mee met snoepjes voor onderweg en attributen die je nodig hebt voor de opdrachten. Je gaat op de route op zoek naar QR-codes en wanneer je er 1 hebt gevonden scan je deze code met je tablet. Je krijgt nu een vraag of een opdracht. Wanneer alle vragen en opdrachten goed beantwoord en uitgevoerd zijn krijg je op de kaart te zien waar de schatkist van Kaps begraven ligt. In deze kist vind je een leuke verrassing.  

 

 

Reserveren voor de speurtocht is verplicht.

 0546-621378

 Klik hier om online te reserveren voor de speurtocht