Personeelsfeest

 

Shortgolf

 

Een origineel personeelsfeest organiseren? Ga eens shortgolfen. Lekker met z'n allen buiten en laat maar zien wie de beste is.

Shortgolf is het zelfde als gewoon golf met als enige verschil dat de banen korter zijn. Het spel gaat hierdoor een stuk sneller is dus nóg leuker om te doen!

 

Gezellig samen zijn       € 26,50 p.p.

Je wordt ontvangen op de golfbaan. De tassen staan klaar en de professionele uitleg kan beginnen. Na de uitleg en het oefenen gaan jullie bewijzen wie er de beste golfer van jullie bedrijf is.

Golfen maakt hongerig, dus aansluitend serveren wij een stamppot- of bbq buffet.

 

(dit arrangement is mogelijk vanaf 15 personen)

 

Voor overige arrangementen klik op onderstaande link

https://shortgolftwente.nl/arrangementen

 

Glowgolf

 

En wil je helemaal iets unieks? Ga dan voor glowgolf. Dit is shortgolf maar dan in het donker. De balletjes gloeien, de greens zijn verlicht en het kampvuur brandt. Proef de gezellige sfeer tijdens de donkere maanden.

 

Winterwonder arrangement      € 52,50 p.p.

 

(minimaal 20 personen en van okt. t/m maart)

 

Voor overige arrangementen klik op onderstaande link

https://shortgolftwente.nl/arrangementen

 

Twente Pub Quiz

 

  Een personeelsfeest, bedrijfsfeest of afdelingsuitje in Twente organiseren voor een gevarieerde groep?
Reserveer dan nu onze pubquiz! Een gezellige activiteit waar iedereen aan mee kan doen én waarbij voldoende tijd is voor een praatje of zelfs een dansje!

Alle gasten worden ontvangen met een kop koffie en een huisgemaakte lekkernij. Onze DJ/quizmaster verzorgt de gehele avond de presentatie van de quiz en zorgt voor muziek.
Nadat iedereen de koffie op heeft en is voorzien van een drankje kan de pubquiz beginnen. Verschillende vragen, muziekfragmenten en foto's passeren de revue. Welke groep wordt de winnaar?
Tussen de quizen door wordt er gezorgd voor de inwendige mens. We komen 5x langs met kleine gerechtjes zoals een gehaktballetje, satéspiesje, portie bitterballen, etc.

De avond wordt afgesloten met een kop koffie en bonbon.

35-45 personen € 42,50 p.p.
> 45 personen   € 40,00 p.p.     
< 35 personen   op aanvraag