Golfen, leuk voor iedereen!

Op zoek naar een leuke en sportieve activiteit die goed te combineren is met ons restaurant? Kom een rondje golfen en reserveer één van onze aantrekkelijke arrangementen.

Shortgolftwente

Een rondje shortgolf

Samen met collega’s, vrienden of familie ervaren hoe het is om te golfen? Tijdens het rondje shortgolf staan jullie twee uur op de baan. Jullie oefenen het afslaan, mogen putten en uiteraard 9 holes lopen. Een kop koffie/thee met een heerlijke Twentse krentenwegge maken dit rondje shortgolf compleet.

€ 16,75 p.p.
Een rondje golf

Shortgolf met eventueel a la carte lunch of diner

Samen met collega’s, vrienden of familie ervaren hoe het is om te golfen en vervolgens ook nog heerlijk eten? Tijdens het shortgolfen staan jullie twee uur op de baan. Jullie oefenen het afslaan, mogen putten en uiteraard 9 holes lopen. Het shortgolf is uitstekend te combineren met een a la carte lunch of diner in ons restaurant.

€ 12,50 p.p. (excl. restaurant)
Shortgolfputten

Ontmoet, golf en eet

Met een groep van vijftien of meer personen de baan op? Elkaar weer even zien en spreken en na afloop samen eten. Bijpraten over van alles en nog wat en nagenieten van de prestaties op de baan. Tijdens ‘ontmoet, golf en eet’ kan dat prima.

Het arrangement bestaat uit:

> twee uur shortgolf incl. materiaal

> oefenen op de driving range en putting green

> een stamppot buffet of barbecue.

€ 31,50 p.p.
Ontmoet golf eet
Shortgolf Twente Tubbergen
Shortgolfbaan kaps troubadour

reserveer hier voor de shortgolf

LET OP: EEN RESERVERING IS PAS GELDIG NADAT U EEN BEVESTIGING HEEFT ONTVANGEN.