Vier je kinderfeestje bij Troubadour

Geen ruimte om een kinderfeestje thuis te organiseren? Wij wel! Dit kan op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 13.00-16.30 uur. Groepen voor een kinderfeest dienen wel altijd vooraf te reserveren en hebben de keus uit de onderstaande arrangementen

Kinderfeestje Tubbergen

Bekijk onze kinderfeestjes

ACTIEF SPEUREN MET ONZE QR-CODE SPEURTOCHT!

Tijdens de speurtocht ga je op pad met een tablet waarop een kaart met de route staat. Daarnaast krijg je een knapzak mee met attributen die je nodig hebt voor de opdrachten.

€ 14,50 p.p.
Kinderfeestje QR code speurtocht

Bowlen in Twente, altijd een leuke activiteit

Bowlen met kinderen kun je in Tubbergen bij Troubadour. De (kinder) bowlingbaan beschikt over twee ‘recreatie-bowlingbanen’. Onze baan is nog een "old-skool" baan en heeft geen computergestuurd scorebord. Omdat de ballen klein en licht zijn is de baan wel geschikt voor kinderen (vanaf ongeveer 6 jaar).

€ 12,50 p.p.
Kinderfeestje Kaps Troubadour

Lekker spelen en ravotten dat is wat kinderen het liefst doen

Kinderen hebben niet veel nodig om een leuke middag te hebben. Een glijbaan, een toestel om te klimmen en klauteren en ze hebben uren plezier!

€ 10,50 p.p.
Kinderfeestje Tubbergen

Alle kinderfeestjes kunnen worden uitgebreid met de volgende mogelijkheden:

- cakejes versieren bij aankomst € 1,10 p.p.
- zakje chips € 0,50 p.p.
- verpakt ijsje vanaf € 0,65 p.p.

Het is helaas niet toegestaan om tijdens het kinderfeest eigen meegebrachte etenswaren en/of consumpties te nuttigen .

Reserveren kinderfeest

Interesse in een kinderfeest bij Troubadour? Vul het onderstaande formulier in en dien je verzoek in. De reservering is pas definitief nadat je van ons een bevestiging heeft ontvangen. Wij bevestigen dit telefonisch of per mail. Reserveringen voor dezelfde dag worden niet altijd gelezen. Neem dan telefonisch contact met ons op.